Club 8

Man kan säga att mitt 90-tal började med att vi fick kabel-TV nån gång strax före jul 1989. Den effekt MTV hade på mig under 90-talets första 2-3 år kan nog inte underskattas om man ska göra en analys över mitt musikintresses historiska utveckling. Nånstans kring 1993 blev MTV kasst och man började vända sig till andra ställen när man ville hitta ny musik.

Det är därför glädjande att MTV såhär 15 år senare tagit sig i kragen med programmet MTV Phaser, som faktiskt tidvis är riktigt sevärt. Idag hade man Johan Angergård som gäst och han snackade om sina band och sitt skivbolag. Han framstod kanske inte som världens mest medievana skivbolagschef, men vem har sagt att man måste vara medievan? Befriande att se. Med sig hade han även Karolina Komstedt, dvs andra halvan av Club 8, och tillsammans framförde de två låtar: Fabulöst vackra “Jesus, Walk With Me” från (det helt okej) nya albumet “The Boy Who Couldn’t Stop Dreaming”, samt “Cold Hearts” från förra skivan. Storartat!

Här kan du (åter)uppleva framförandet av “Jesus, Walk With Me”. Lyssna, njut och låt dig röras till tårar av årets vackraste låt!

2 Responses to “Club 8”

  1. Alex Says:

    Bra låt, men jag skulle vilja toppa dig med ett annat phaser-framträdande: http://akarlsson.blogspot.com/2007/12/nr-solen-skiner-skiner-vi.html

  2. Landsfadern Väljer Sina Svenska Favoriter 2007 | Landsfadern Says:

    [...] Jesus, Walk With Me har jag pratat om innan. Club 8:s bästa låt på ett decennium, från ett i övrigt helt okej (men inte mer än så) aaalbum.  [...]