Vin e skit

Ett ämne som varit på tapeten i den här skribentens umgängeskrets på senare tid är fenomenet Turkhits. Tankar väcktes under turkhitsspisandet på att själva bli kreativa och glädja världen. Jag satte igång med mitt knåpande och kände att jag gjorde stora framsteg. Chocken blev därför stor när min homie MC Papa (a.k.a. K-man) lyckades hinna före genom att släppa sin nyskapande hit “Fortuna är på Barsebäck Zoo” nu i helgen. Här kommer dock mitt svar. “Vin e skit” kallar jag den här hiten, och den lanseras med en konstnärligt aspirerande video och allt. Håll till godo!

Edit: De tycks vara lite pryda på YouTube och har tagit bort videon, så jag provar lyckan hos en av deras konkurrenter istället.

Edit igen: Nu har jag lagt upp en censurerad version av videon på YouTube, lämplig för barn och kristna. Den gamla videon kan fortfarande beskådas hos Metacafe. Som statistik kan för övrigt nämnas att den fick 652 tittningar totalt på YouTube.

(Censurerad)
[youtube 4KO0WRWzU98]

(Originalet)
[metacafe 863431/vin_e_skit_turkhit]

One Response to “Vin e skit”

  1. Foz Says:

    Visste inte att du var släkt med The Village People?! Men en stabil hit, även om jag inte har så mycket att jämföra med… Sedan en stilla undran… Varför fick inte Uffe agera goja?!

    Sista bilden är klockren =)! Eller skitren kanske…