Malmöfestivalen hittills

Det är sjukt kul att spela in små snuttar från konserter med sin nya kamera har jag kommit på. På begäran kommer här vad jag har åstadkommit hittills: (Ber om ursäkt för miffo-texterna under varje video, vilka beror på att jag använder en mindre bra video-plugin.)

EDIT: Har nu bytt video-plugin till en som verkar (något) bättre. I brist på miffo-text måste jag dock förklara vad videoklippen föreställer. Från ovan: Slagsmålsklubben, Familjen, 3 x Marit Bergman samt Vive la Fête.

EDIT igen: Orkar för fan inte med laddningstiden (som verkar orsakas av ett ovanligt söligt YouTube men ändå), så här kommer blott länkarna istället:

Slagsmålsklubben

Familjen – Det Lilla Livet

Marit Bergman – This Is The Year

Marit Bergman – Forever Doesn’t Live Here Anymore

Marit Bergman – Bakfylla eller bögsex?

Vive la Fête – Nuit Blanche

För att se samtliga Landsfaderns videor kollar man här.