Den insiktsfulle Per Gödsel

Per Gödsel visar prov på ett förvånande mått av självinsikt när han i det senaste numret av ICA-kuriren erkänner att: “Jag är för gammal för att skriva hits”. Detta kommer alltså från en man som, likt aids, plågat vår nation med sin utvecklingsstörda så kallade musik i tre decennier nu. När fan blir gammal heter det ju…

Hans kommande sommarturné, kallad “En rynkig…”, f’låt, “En händig man på turné”, spås bli en publiksuccé. Fansen vill väl se honom en sista gång innan han döden dör. Men vi får hoppas att han lägger ner turnerandet efter detta. Och om han bara slutar sminka sig i enlighet med de senaste ukrainska trenderna så kanske han till och med kan plocka ner skylten med lite värdighet.

Halvt relaterat: I Svenska Dagbladet dillar Jonas “Basshunter” Altberg om sommarhits och nämner där att han är gammal granne till Gödsel. Detta väcker oro. Halmstad kommun borde verkligen undersöka PCB-halten i dricksvattnet och nivåerna av elektromagnetisk strålning i dessa kvarter. Undersök också födelsevikten hos grannskapets nyfödda, samt andelen ADHD-fall i de närbelägna skolorna. Att miffona Per Gödsel och Basshunter har anknytning till samma område kan inte vara en slump. Det måste finnas en yttre förklaring!

För övrigt visar sig “Asshunter” vara en hejare på reggae: “Jag har rätt bra koll på reggae. Min senaste favorit är från 2005, Blue Lagoons Break My Stride”.

Per Gödsel

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Intressant?

 

 

One Response to “Den insiktsfulle Per Gödsel”

  1. Björn of Bloggshow Says:

    Hahaha! Klockrent!