Brian “Jahve” Wilson

Bland det första jag skrev här på bloggen var en genomgång av mina upplevelser på 2005 års Roskildefestival. Festivalens höjdpunkt var spelningen med min husgud Brian Wilson, vilken jag i mitt omtöcknade och glädjerusiga tillstånd bland annat beskrev på följande målande sätt: “Man fattar nu hur Moses kände sig när han klev upp på Sinaiberget och träffade Gud.” Och guess what!? Det är återigen dags för Moses att kliva upp på berget. Den 18 juni kommer nämligen Brian med band till KB, Malmö, och en förväntansfull Landsfadern finns i publiken. Jag drömde förresten i natt att jag såg Brian på stan. Han kom ut från ICA med sina matkassar och jag sa: “Mr. Wilson, I’m your biggest fan…” Sedan kom jag av mig och tappade bort orden. Brian log mot mig.

One Response to “Brian “Jahve” Wilson”

  1. Alex Says:

    Hur var det då?