Legender

The Legends nya platta “Facts and Figures” fick i gårdagens Sydsvenskan full pott, fem ryttare av fem möjliga. Själv är jag kanske inte fullt lika lyrisk, men jävlar i min lilla låda vad kär jag har blivit i spår 8 på skivan. “Darling” som låten heter är min nya höstromans och en i alla avseenden komplett poplåt. Jag har precis ringt till NASA och bett dem skicka med den på sin nästa rymdsond som ett budskap till främmande civilisationer. Nästa steg är att skriva till Nationalencyklopedin för att få dem att tillhandahålla låten som mp3:a till alla som söker på “pop”. Och så vidare, ja ni förstår vart jag vill komma.

Johan Angergård från The Legends ägnar sig förresten åt att recensera de recensioner som plattan får. Bra initiativ. De jävlarna ska inte få uttala sig oemotsagda. Detta kan läsas på en ny avdelning på Labradors hemsida.

One Response to “Legender”

  1. Nettan Says:

    Nä, vart vill du komma landsfadern ;-) ?