WordPress

Landsfadern går över till WordPress, eftersom det är stabilt som fan. Temat jag tills vidare använder heter K2. Lär väl få mecka lite innan det blir helt perfekt. Det gick hur smidigt som helst att importera de gamla inläggen. Återstår att importera kommentarerna. Länkar mellan blogginlägg lär inte funka. Språkfilen verkar bara påverka bloggen delvis, så att engelska och svenska blandas godtyckligt. Troligen beror det på vilket tema man använder. Att administrationsverktyget översattes helt och hållet talar också för det. Landsfadern hoppas att bytet av publiceringssystem kommer att ge hans fans en förbättrad läsupplevelse, samt att det till följd av en förbättrad skrivupplevelse kommer att flöda inlägg i framtiden.

One Response to “WordPress”

  1. Nettan Says:

    Najs design Landsfadern!!!