Hellacopters m. m.

Den trogne Landsfadern-läsaren har säkert märkt att det inte varit särskilt mycket hockey på bloggen på senare tid. Det kan vi bland annat skylla på att LF har flyttat ut ur sitt lilla krypin i Lund och hem till sin fädernesjord igen. Nu har det inhandlats lite platta paket som förvandlats till ett skrivbord och en bokhylla. Igår förmiddag ringde för övrigt en herre och tyckte att det skulle vara en bra idé om Landsfadern dök upp på jobbintervju på eftermiddagen. Jag gjorde så och nu får man se hur det slutar. Månne har man snart ett jobb att gå till. Vem hade nånsin trott det? Det är helt uppenbart att den slacker/flanör-tillvaro som man levt i sedan sina sena tonår sakta men säkert närmar sig sitt slut.

Nåväl, till väsentligheterna. Gårdagskvällen tillbringades på KB där Hellacopters bjöd på underhållning värdig en knug. Min entusiasm kanske framgår av det sms som man kan läsa här nedanför. Det var en hitparad som hette duga. Lite bira sveptes också, men på ett ansvarsfullt sätt. Hade nämligen uppsatshandledning i förmiddags att tänka på. Kändes sådär att förklara för handledaren att man i princip åstadkommit noll och intet under den senaste månaden. Men jag dryftade åtminstone mina löst formulerade idéer. Känns alltid inspirerande att få lite reaktioner. Blir nog en C-uppsats trots allt.