Skivsamling.nu

En sköjig sajt är skivsamling.nu, där man kan lägga upp sin skivsamling till allmänt beskådande. Sen kan man hälsa på hos andra skivsamlare och kanske hitta nån som har lika ball musiksmak som en själv. Vill man betrakta Landsfaderns modesta skivsamling så kan man göra det här. Finns även i toppliste-mode för den extra nördige.

3 Responses to “Skivsamling.nu”

  1. Erik Says:

    skivsamling.nu är som bekant försvunnen från webben. Spana in http://www.skivsamlingen.se, en ny sida med samma funktion som gamla skivsamling.

  2. Landsfadern Says:

    Jo, killen bakom sajten har ju tyvärr lämnat oss. Har alltid hoppats på att någon skulle ta tag i verksamheten och väcka liv i den gamla databasen som ju borde finnas kvar och vara väldigt omfångsrik. Det fanns ju under en lång period faktiskt ett meddelande på sajten att så skulle ske. Ett bra sätt att låta upphovsmannens minne leva vidare om inte annat…

  3. Erik Says:

    Nej, det blev ju inte så mycket av det där att sidan skulle komma tillbaka i början av 2007.. Jag försökte faktiskt få kontakt med någon ansvarig på skivsamling, men utan resultat. Om inte annat för att, som du säger, se om det inte går att få tillbaka databasen. Ciao!