Välkommen!

Landsfadern vill inte vara sämre än alla andra, så därför hakar jag på blogg-trenden jag också. Här ska jag försöka skriva ner saker som förhoppningsvis är intressanta att läsa, åtminstone för mig själv. Just nu ser det ganska tråkigt ut här, men jag ska försöka piffa upp det hela snart.

Bloggscriptet jag använder heter myBloggie och man kan ladda hem det från http://www.mywebland.com. Detta script använde jag med fördel som resedagbok då jag hängde i Amerika tillsammans med mina homies Papa och Pony. Dessutom har jag skrivit ett eget script som gör att jag kan sms:a in små meningslösheter till bloggen. (mad skillz!) Det lär väl ske fler förändringar häromkring vad det lider.

God läsning!

One Response to “Välkommen!”

  1. Snutnamn | Landsfadern Says:

    [...] Den briljanta bloggen Snutnamn har existerat nästan exakt lika länge som Landsfadern. Frågan är hur fanken jag, som den ivriga bloggläsare jag är, helt kunnat missa den under dessa dryga två år. Bloggens mycket enkla men geniala syfte är att rapportera om alla bärare av så kallade “snutnamn” (förklaring av ordet finns här) som dyker upp i medierna. Två års sakliga men oftast roliga notiser om en massa människor som heter saker som Lindevret, Hjortenklev och Planhammar väntar på att bli genomplöjda av just dig! [...]